Krista

Krista den Haan woont samen met haar man Johan en dochter Benthe (1 jaar en 8 maanden) in Rijswijk. Iedere maandag en woensdag brengen ze Benthe naar Hoeve Ackerdijk. 

Een collega vertelde ons over kinderopvang Hoeve Ackerdijk, haar schoonzus is één van de leidsters en de boerderij is maar een kilometer van mijn werk vandaan. 

Lees meer...

Iris

Iris van Weel woont samen met haar man David en hun dochtertje Felice (1 jaar en 10 maanden) in Rotterdam. Vanwege hun fulltime jobs brengen ze Felice 3 à 4 dagen in de week naar Hoeve Ackerdijk. 

Ik heb Hoeve Ackerdijk via Google gevonden. We waren actief op zoek naar een boerderij die kinderopvang aanbood. 

Lees meer...

Mike

Mike van der Heijden, getrouwd met Sophie, is de vader van dochter Sarah (1,5) die al vanaf haar eerste opvang dag naar de Hoeve Ackerdijk gaat. 

Per toeval viel ons oog op een advertentie van Hoeve Ackerdijk in een huis-aan-huiskrant. We hebben direct een afspraak gemaakt om op de hoeve te kijken. 

Lees meer...

kinderen bij koeien

Anjeta

Anjeta Peters is getrouwd met Joris en moeder van zoon Timor (6) en zoon Yannic (3). Samen met haar man runt ze restaurant Aan de Zweth in De Zweth.

Eigenaar Arie vertelde ons over de opening van het nieuwe kinderdagverblijf in Hoeve Ackerdijk.

Lees meer...

Marieke

Marieke ter Laak is getrouwd met Pascal en moeder van zoon Antonie (6), dochter Frida (4) en zoon Matisse (1). Samen met haar man runt ze restaurant Huszár in Delft.

Tijdens een lunch in ons restaurant vertelden Arie en Petra vol enthousiasme over de nieuw te starten kinderopvang bij hun melkveebedrijf Hoeve Ackerdijk.

Lees meer...