Kinderopvang Den Hoorn

Woont u in Den Hoorn en bent u opzoek naar een kinderopvang in de buurt? Kinderopvang Hoeve Ackerdijk bevindt zich tussen Delft en Rotterdam en is vanuit Den Hoorn 15 minuten rijden. Met onze centrale ligging en ideale omgeving is onze boerderij misschien wel de perfecte opvang voor uw kind. 

Opvangboerderij bij Den Hoorn

Een unieke plek voor kinderopvang midden op een biologische boerderij. Iedere dag laten we uw kind kennis maken met en leren over de natuur. Dit is dan ook de rode draad tijdens al onze activiteiten. Dagelijks gaan de kinderen naar buiten en zijn ze omgeven door natuur en dieren. Van eitjes rapen in de kippenhokken tot aardbeien plukken uit onze eigen moestuin. 

Kinderopvang voor ouder en kind

Als geen ander begrijpen wij hoe belangrijk het is om als ouder betrokken te worden bij de opvang van uw kind. Wij werken met een gespecialiseerd team overtuigd van onze werkwijze. Graag luisteren wij naar de wensen van elke ouder en streven we er altijd naar om hieraan te voldoen. Dankzij speciale ouderavonden en activiteiten betrekken we u in onze dagelijkse werkzaamheden. Lees hier waarom andere ouders voor onze opvang kozen. 

Groene pedagogiek 

Kinderopvang Hoeve Ackerdijk is aangesloten bij Verenigde Agrarische Kinderopvang (VAK). De VAK biedt ondersteuning aan agrariërs bij het exploiteren van een kinderdagverblijf op een boerderij. Hiermee wordt er bijgedragen aan een kwalitatief hoogwaardige kinderopvang die zich bevindt in een agrarische omgeving. Belangrijk daarbij is een pedagogische visie die bijdraagt aan een gezonde, natuurlijke opvoeding van jonge kinderen. Wij werken vanuit de zgn. groene pedagogiek. De speerpunten in ons handelen zijn hierbij:

  • respect
  • ruimte
  • rust
  • regelmaat

Enthousiast geworden?

En nieuwsgierig naar de locatie en onze medewerkers? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met onze kinderopvang. Wij geven u graag een rondleiding over ons terrein. Vul ons aanmeldformulier in zodat onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.