Het team

In ons kinderdagverblijf werken wij met een vast team van gediplomeerde pedagogisch medewerkers van verschillende leeftijden. Zij hebben allen affiniteit met kleinschalige kinderopvang op de boerderij. Wij streven naar een langdurige samenwerking met medewerkers zodat de kinderen dezelfde gezichten zien op de kinderopvang.

Groene pedagogische visie

Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen de groene pedagogische visie. Wij willen de kinderen op ons kinderdagverblijf iets meegeven van het boerderij leven en het buitenleven. Er is aandacht voor deskundigheidsbevordering en ontwikkeling van het team. Zo vindt er jaarlijks scholing plaats op het gebied van groene pedagogiek, bedrijfshulpverlening en EHBO.

Desiré
Mijn naam is Desiré, getrouwd met Martin en moeder van 2 heerlijke pubers Lorenzo en Noa. Mijn hobby’s zijn: hardlopen, korfballen, mountainbiken, knuffelen met mijn rode kater, boeken lezen en ik ben een echte levensgenieter! Ik werk al heel wat jaren in de kinderopvang en weet daardoor heel goed wat bij me past en waar ik voor sta. Kinderopvang op deze prachtige locatie, met dieren, een prachtige groene tuin en buitenbedjes is zo bijzonder en inspirerend. Mijn dag is geslaagd als we mooie avonturen hebben beleefd, lekker vies zijn geworden van het buitenspelen en tevreden weer naar huis gaan! Qua team vind ik het belangrijk dat we voor elkaar en de kinderen klaar staan en onszelf blijven ontwikkelen om de kwaliteit hoog te houden. Als leidinggevende werk ik op kantoor, maar daarnaast sta ik ook met veel plezier op de babygroep Zwaluwtjes.

Tamar
Hallo, Mijn naam is Tamar, geboren in 1994. Sinds februari 2018 werk ik met veel plezier op hoeve ackerdijk. Ik werk op maandag, dinsdag en vrijdag op de roodborstjes groep. Op woensdag werk ik op kantoor als assistent-leidinggevende. Met de kinderen buiten zijn, plassen stampen, de regen op onze gezicht voelen, bij de koeien op bezoek en samen leren over de boerderij vind ik fantastisch. Ik vind alle leeftijden van 0 tot 4 jaar leuk om voor te zorgen, elke leeftijdsfase heeft een unieke uitdaging. Verder ben ik in mijn vrije tijd graag buiten aan het skeeleren, fietsen en een wandeling in het bos of langs het strand aan het maken met mijn hondje Balou. Ook Balou komt wel eens op bezoek bij de hoeve. Alle kindjes zijn dol op haar en Balou ook op de kinderen.

Irene
Mijn naam is Irene en ik werk drie om vier dagen per week op de Musjesgroep. De Hoeve is voor de kinderen een prachtige plek om de eerste levensjaren te mogen beleven. Met al zijn groen, modder, de dieren, denk aan de koeien, de boerderijhond en zelfs katten. Genoeg te beleven voor klein en groot. Voor mij als pedagogisch medewerker een feestje om te mogen zijn. Na jaren op een KDV in de "stad", wilde ik graag een andere werkomgeving, zodat de kinderen waar ik voor mag zorgen, kunnen doen waar ze het meeste van leren. Namelijk buitenspelen, de seizoenen ervaren, samen zijn en verbinden. Daarbij vind ik het contact met de ouders ook erg belangrijk. Als mens ben ik dol op het gebruik van veel kleuren, tweedehands, schommelen en de 3 r-en: rust, reinheid, regelmaat. En vooral: Elke dag, is weer een nieuwe dag!

Natasja
Hallo, Ik ben Natasja. Ik ben getrouwd. Ik heb een dochter en een zoon. Sinds juli 2018 werk ik bij Hoeve Ackerdijk. Ik hou van de natuur en “het buiten zijn” ik vond dit een geweldige kans om mijn hobby en beroep samen te laten komen.

Ellen
Ik ben Ellen, ik heb 2 dochters en ben trotse oma van een kleindochter. Ik geniet ervan als de kinderen op Hoeve Ackerdijk stampen in de plassen, wroeten in de modder en de koeien aaien. Een feestje om hier te mogen werken.

Wilma
Hallo, Mijn naam is Wilma. Samen met mijn man hebben wij 2 volwassen zonen. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de bossen van de Veluwe. Ik hou van fietsen en wandelen in dit mooie pareltje van Nederland. Maar verder ben ik een echte huismus, heerlijk op de bank met een kop kruidenthee. Sinds mei 2020 werk ik met heel veel plezier en passie op kinderdagverblijf Hoeve Ackerdijk. Op woensdag, donderdag en vrijdag ben ik aanwezig op mijn stamgroep de Roodborstjes. Het is erg fijn dat ik mijn 2 passies natuur en de ontwikkeling van kinderen kan samenbrengen op Hoeve Ackerdijk. Mijn dag op de hoeve is geslaagd als ik de kinderen heb zien genieten van al het moois op de boerderij.

Lisanne
Mijn naam is Lisanne, samenwonend met Sebastiaan en ons zoontje Fabian. In mijn vrije tijd vind ik geluk en rust in de natuur, dieren en dierbare mensen. Zo geniet ik van hobby's zoals paardrijden, wandelen, mountainbiken maar ook bakken, koken en lekker uiteten. De kinderopvang is voor mij jarenlang bekend terrein waar ik mijn passie kwijt kan in het verzorgen en opvoeden van kinderen. Daar waar ik voldoening krijg om kinderen positief te begeleiden en activiteiten aan te bieden zoals knutselen, buiten spelen of ontwikkelingsgericht muziek te maken. Maar ook heerlijk knuffelen of ravotten met de energievolle kinderen. Dat de Hoeve als kinderopvang en het boerenleven samen komt vind ik bijzonder mooi en daar voel ik mij in thuis! Jullie kunnen mij dinsdag, woensdag en vrijdag op de Musjes groep vinden en uiteraard eens een andere dag of groep.

Joukje
Hallo,Ik ben Joukje. Zorgen voor kinderen, daar hou ik van. Elk kind is voor mij uniek. Ik geniet van de seizoenen en de natuur. Deze inspireren mij bij het werken met kinderen op deze mooie plek.

Liselotte
Hallo, ik ben Liselotte. Moeder van 2 jongens: Joep en Flip. Ik houd erg van buiten zijn en de verschillende elementen die de natuur te bieden heeft. Gras voelen met je blote voeten, stampen in de plassen, het bevroren weiland bekijken, merken dat ijs smelt. Het is heerlijk om dit allemaal te mogen beleven samen met de kinderen op de Hoeve! Ik werk 4 om 3 dagen op de groep Musjes.

Melanie
Ik ben Melanie, getrouwd met Jordy en samen hebben wij 3 prachtige kinderen Jazz Miley en Linc. Wij houden er van om heerlijk in het bos te wandelen met onze Engelse Bulldog Bob, of een spontane duik te nemen in de zee, winter of zomer, doen waar je zin in heb. Zingen vind ik leuk, maak vaak mijn eigen teksten en zuiver klinkt het niet, maar de kinderen hoor ik niet klagen en zingen gewoon met mij mee. Iedere dag probeer ik er voor de kinderen een fijne dag van te maken, hier op het prachtige hoeve ackerdijk, de natuur omgeving en de dieren spelen hierbij een mooie belangrijke rol. Ik werk op de roodborstjes groep op maandag dinsdag en donderdag.

Claudia
Hallo, ik ben Claudia. Getrouwd en moeder van 2 lieve kids. Ik hou van buiten zijn, fotografie en leuke dingen doen met mijn vrienden en familie. Sinds 2001 ben ik werkzaam in de kinderopvang en sinds 2021 werk ik op de Hoeve. Ik werk op De Roodborstjes groep. Ik vind het superleuk om op de Hoeve te werken. Geweldig om even een kijkje te nemen bij de koeien of in het voorjaar op kraam visite te gaan bij een pasgeboren lammetje, dat verveeld nooit. Een unieke werkplek!

Desiree
Ik ben Désiree en woon in Rijswijk met mijn katten, vogels en hamster. Altijd al op een boerderij willen wonen, maar helaas. Maar nu werk ik op een boerderij in de kinderopvang en dat is ook fantastisch. Ik werk sinds januari 2022 op De Hoeve op de peutergroep "De Koolmeesjes". Ik ben vaak te herkennen aan mijn fleurige kleding en mijn haar is bijna nooit het zelfde. Ik heb 19 jaar voor een grote kinderopvang stichting gewerkt in Den Haag, op een aantal locaties. Ik richt mij vooral op de ontwikkeling van de kinderen om hun kennis te laten maken met mens, dier en natuur. En hoe mooi is dat dat dit allemaal op De Hoeve kan, het kind mag vies worden en genieten van alles om hem/haar heen en alles leren ontdekken op een veilige en vertrouwde manier. We maken er gezellige tijden van!

Petra
Mijn naam is Petra en samen met mijn man Maarten en mijn 2 kinderen Jeroen en Anne woon ik met veel plezier in Schipluiden. Sinds November 2020 werk ik 3 dagen op de Zwaluwtjes. Een nieuwe uitdaging in een mooie groen omgeving wat voor mij voelt als thuiskomen omdat ik zelf ook op en om de boerderij ben opgevoed. Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn en om met kinderen werken en wat is er dan mooier omdat op deze plek op de hoeve te doen.

Josien
Hallo, mijn naam is Josien. Iedere dag probeer ik er voor de kinderen een fijne dag van te maken, hier op het prachtige hoeve ackerdijk, de natuur omgeving en de dieren spelen hierbij een mooie belangrijke rol. Mijn dag is geslaagd als we mooie avonturen hebben beleefd.

Miranda
Hallo, Ik ben Miranda. Ik kom sinds 2020 over de vloer bij Hoeve Ackerdijk als zzp’er. Het geeft mij de uitdaging ten opzichte van andere kinderdagverblijven om één te worden met de agrarische sector. Als coach begeleid ik het team in hun persoonlijke leerproces als met de implementatie van het beleid op de groep, als met de groepsprocessen. Ik kijk mee met het individuele kind, wanneer er vragen zijn over de ontwikkeling, zowel vanuit de pedagogisch medewerkers als vanuit de ouder. Naast coaching binnen het team val ik ook in op de groepen, wanneer mijn agenda het toelaat. Want naast werken op de Hoeve Ackerdijk ben ik ook weddingplanner en trouwambtenaar en hou ik ook nog graag tijd over voor mijn hobby’s zoals lezen, motorrijden, vakantie vieren en mij verdiepen in nieuwe materie.

Aynur
Hallo mijn naam is Aynur Akar, geboren in Turkije. Ik heb 2 getrouwde kinderen en ben trotse oma van Atahan en een kleindochter is op komst. Ik ben dol op kinderen, vooral het zien opgroeien en een steentje mogen bijdragen in de ontwikkeling. Zodoende ben ik 1996 als pedagogisch medewerker in Rotterdam begonnen en heb daar 26 jaar met plezier gewerkt. Door de enthousiaste verhalen van mijn oud collega Claudia ben ik een kijkje gaan nemen bij KDV Hoeve Ackerdijk. Er was een fijne en rustige sfeer op de groepen en heerlijk in de natuur. De keuze was snel gemaakt en ik besloot om de blije gezichtjes van de kinderen weer terug te zien op de Hoeve. Mijn hobby's zijn knutselen, handwerken, fietsen, koken, klussen en lekker genieten van de kinderen!

Femke
Hoi ik ben Femke. Ik ben getrouwd met Edwin en samen hebben wij 2 prachtige zonen Jurre en Mees. De hobby van de kinderen is voetbal en sinds een paar maanden is het nu ook mijn hobby. We noemen onszelf de MO-50 (=meiden onder 50 jaar). Ik kan eigenlijk niet voetballen maar ik/we hebben de grootste lol en we zijn lekker in beweging en buiten. Werken bij de Hoeve vind ik een voorrecht. De plek is fantastisch. Zo dicht bij de stad en toch op het platteland. Het is iedere keer weer een feestje om met de kinderen naar buiten te gaan en op ontdekking op de boerderij. Het is zo mooi om te zien dat de kinderen genieten van hun dag en hoe ze zich de eerste 4 levensjaren ontwikkelen. Het is echt een prachtig proces hoe deze wondertjes groter worden.