Kinderdagverblijf TU Delft

Woont u in de buurt van TU Delft en wilt u uw kinderen elke dag naar de boerderij brengen? Kom dan naar kinderdagverblijf Hoeve Ackerdijk. Op ons kinderdagverblijf verwelkomen wij graag nieuwe kinderen uit Delft. Ons personeel kan u ook direct vertellen of er op uw gewenste dagen een plekje beschikbaar is voor uw kind.

Visie van ons kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Hoeve Ackerdijk biedt een veilige en welkome plek voor kinderen waarin de natuur een belangrijke rol speelt. We gaan uit van de groene pedagogiek: spelen in de natuur prikkelt de zintuigen en geeft uw kind de mogelijkheid zich te ontwikkelen. Ons kinderdagverblijf team onderschrijft deze visie en heeft affiniteit met de natuur en/of het boerenleven.

Groot worden in de natuur op een boerderij is niet alleen goed voor de ontwikkeling van uw kind, maar is ook gezond. Zo beschermt een boerderij bijvoorbeeld tegen allergieën. Ook kunnen kinderen op ons kinderdagverblijf buiten slapen, wat goed is voor het opbouwen van de weerstand van uw kind.

Kinderdagverblijf op een boerderij

Een kinderdagverblijf op een boerderij geeft kinderen prachtige mogelijkheden om te leren over dieren, de natuur en de activiteiten op een boerderij. Dit maakt onze kinderopvang bijzonder:

  • Personeel dat de boerderij als prachtige leerplek gebruikt
  • Elke dag gaan de kinderen naar buiten
  • Kinderen leren spelenderwijs waar voedsel vandaan komt
  • Grote binnenruimte in de verbouwde koeienstal
  • De kinderen kunnen meehelpen met de verzorging van dieren

Kinderdagverblijf dichtbij TU Delft

Ons kinderdagverblijf is gevestigd op een boerderij in de Ackerdijkse polder, tussen Delft en Rotterdam. Uw kind is van harte welkom om de boederij te komen verkennen. Ruik, kijk, luister en proef om zo de boerderij, natuur en de wereld te ontdekken.

Maak kennis met de boerderij

Wilt u graag meer weten over ons kinderdagverblijf? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met ons kinderdagverblijf. Een van onze mederwerkers laat u graag de locatie zien. Vul ons aanmeldformulier in zodat we zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen. 

Verzoek tot aanmelden

Bent u enthousiast geworden over ons kinderdagverblijf en benieuwd of wij plek hebben voor uw kind?

Aanmelden