Kinderopvang Techpark

Bent u op zoek naar een kinderopvang in de buurt van Techpark in Delft? Kom dan eens langs bij kinderopvang Hoeve Ackerdijk. Wij zijn een veilige kinderopvang met kundig personeel waar uw kind zich kan ontwikkelen en waar wij hun een fijne, bijzondere dag bieden. Onze kinderopvang biedt uw kind zeker iets bijzonders; opvang op een boerderij, midden in de polder en slechts 10 minuten verwijderd van Techpark in Delft. 

Visie van onze kinderopvang

Onze visie is gefocused op respect: voor mens en dier, ruimte, rust en regelmaat in ons handelen. Het personeel op de kinderopvang onderschrijft deze visie en heeft affiniteit met de natuur of het boerenleven. Zij ondersteunen uw kind om zoveel mogelijk op de boerderij te verkennen. De kinderen kijken, luisteren, ruiken, proefen en ontdekken zo alles wat de boederij te bieden heeft!

Het is niet alleen leuk op de boerderij, maar het is ook nog eens goed voor de gezondheid. Frisse buitenlucht is altijd goed, maar wist u dat een boerderij ook beschermt tegen allergieën? Uw kind kan op onze kinderopvang buiten slapen, wat zorgt voor meer weerstand door een grotere opname van vitamine D.

kinderopvang op de boerderij

Onze kinderopvang geeft uw kind de unieke mogelijkheid om de verschillende gebeurtenissen op een echte boerderij van dichtbij mee te maken. Uw kind zal vol verhalen thuis komen. Wat onze kinderopvang bijzonder maakt:

  • Personeel dat de boerderij als prachtige leerplek en speelplek gebruikt
  • Kinderen leren spelenderwijs waar voedsel vandaan komt
  • Er is een grote binnenruimte in de verbouwde koeienstal
  • Elke dag gaan de kinderen naar buiten
  • De kinderen kunnen meehelpen met de verzorging van de dieren

Boerse kinderopvang vlakbij

Onze kinderopvang op boerderij Hoeve Ackerdijk is ongeveer zo'n tien minuten rijden van de Techpark area. Op de boerderij in de Ackerdijkse polder is uw kind van harte welkom om lekker te spelen, te leren en te ontdekken. Ons personeel kan u ook direct vertellen of er op uw gewenste dagen een plekje beschikbaar is voor uw kind.

Enthousiast?

En nieuwsgierig geworden naar de locatie en onze medewerkers? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met onze kinderopvang. Wij geven u graag een rondleiding over ons terrein. Vul ons aanmeldformulier in zodat onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen. 

Verzoek tot aanmelden

Bent u enthousiast geworden over ons kinderdagverblijf en benieuwd of wij plek hebben voor uw kind?

Aanmelden