Kinderdagverblijf Delft

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf in Delft? Dan hebben wij voor u de ideale plek. Kinderdagverblijf Hoeve Ackerdijk ligt net buiten de stad, op het erf van een boerderij; een fantastische plek voor kinderen.

Gelegen bij de TU-wijk, Delftech en Ruyven

Ons kinderdagverblijf is gelegen aan de Rotterdamseweg in Delft. Net voorbij de TU-wijk, vindt u ons kinderdagverblijf, gelegen op het erf van boerderij Hoeve Ackerdijk. Onze locatie is ideaal gelegen als u werkzaam bent op bijvoorbeeld bedrijvenpark Delftech of bedrijventerrein Ruyven.

Groot groeien op de boerderij

Uw kind maakt bij ons dagelijks kennis met de natuur. Bij activiteiten van de kinderopvang komt de natuur als rode draad altijd weer terug. Het weer en de seizoenen laten we in thema’s terugkomen in de groepsruimtes en de activiteiten. Op deze wijze bieden wij de kinderen een levendige, veelzijdige en uitdagende speel- en leeromgeving.

Aangesloten bij Verenigde Agrarische Kinderopvang

Kinderdagverblijf Hoeve Ackerdijk is aangesloten bij Verenigde Agrarische Kinderopvang (VAK). De VAK ondersteunt agrariërs bij het exploiteren van een kinderdagverblijf op de boerderij. De formule draagt bij aan kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een agrarische omgeving. Belangrijk daarbij is een pedagogische visie die bijdraagt aan een gezonde, natuurlijke opvoeding van jonge kinderen.

Kennismaking met de opvang

Wilt u nu graag wat meer weten over ons kinderdagverblijf? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met ons kinderdagverblijf. Een van onze mederwerkers laat u graag de locatie zien. Vul ons aanmeldformulier in zodat we zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.