Kinderopvang TU Delft

Woont u in de buurt van TU Delft en wilt u uw kinderen elke dag naar een boerderij brengen? Het kan op kinderopvang Hoeve Ackerdijk. Op onze opvang verwelkomen wij graag nieuwe kinderen uit Delft. Ons personeel kan u direct vertellen of er op uw gewenste dagen direct een plekje beschikbaar is voor uw kind.

Visie van onze kinderopvang

Kinderdagverblijf Hoeve Ackerdijk biedt een veilige en welkome plek voor kinderen waarin de natuur een belangrijke rol speelt. We gaan uit van de groene pedagogiek: spelen in de natuur prikkelt de zintuigen en geeft uw kind de mogelijkheid zich te ontwikkelen. Onze kinderdagverblijf medewerkers onderschrijven deze visie en hebben affiniteit met de natuur en/of het boerenleven.

Groot worden in de natuur op een boerderij is niet alleen goed voor de ontwikkeling, maar ook gezond. Zo beschermt een boerderij bijvoorbeeld tegen allergieën. Ook kunnen kinderen op ons kinderdagverblijf buiten slapen, wat goed is voor het opbouwen van de weerstand van uw kind.

Kinderopvang op een boerderij

Een kinderdagverblijf op een boerderij geeft kinderen prachtige mogelijkheden om te leren over dieren, de natuur en de dagelijkse activiteiten op een boerderij. Dit maakt onze kinderopvang bijzonder:

  • Personeel dat de boerderij als prachtige leerplek gebruikt
  • Elke dag gaan de kinderen naar buiten
  • Kinderen leren spelenderwijs waar voedsel vandaan komt
  • Grote binnenruimte in de verbouwde koeienstal
  • De kinderen kunnen meehelpen met de verzorging van dieren

Kinderdagverblijf dichtbij TU Delft

Ons kinderdagverblijf is gevestigd op een boerderij in de Ackerdijkse polder, tussen Rotterdam en Delft. Uw kind is van harte welkom te komen kijken, luisteren, ruiken en proeven om zo de boerderij, natuur en de wereld te ontdekken.

Meer weten?

En nieuwsgierig geworden naar de locatie en onze medewerkers? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met onze kinderopvang. Wij geven u graag een rondleiding over ons terrein. Vul ons aanmeldformulier in zodat onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen. 

Verzoek tot aanmelden

Bent u enthousiast geworden over ons kinderdagverblijf en benieuwd of wij plek hebben voor uw kind?

Aanmelden