Groene kinderopvang

Vindt u het belangrijk om uw kind spelenderwijs kennis te laten maken met de natuur? Dan hebben wij een unieke locatie voor de kinderopvang van uw kind. Kinderopvang Hoeve Ackerdijk, gelegen op de boerderij, biedt groene kinderopvang op een prachtige plek! 

Ravotten op de boerderij

Stampen in de plassen, op bezoek bij de koeien, of kijken welke beestjes er onder een steen krioelen: zomaar een dagje op onze kinderopvang. De natuur speelt bij kinderopvang Hoeve Ackerdijk een belangrijke rol in de dagelijkse routine. Wij kiezen voor de groene pedagogiek. Speerpunten in het handelen zijn hierbij:

  • respect
  • ruimte
  • rust
  • regelmaat

De natuur prikkelt de zintuigen van de kinderen en onze boerderij biedt tal van mogelijkheden om de natuur te ontdekken. 

Wat maakt onze kinderopvang bijzonder?

Een boerderij is een hele gezonde omgeving. Zo beschermt een boerderij bijvoorbeeld tegen allergieën. Wij hebben dan ook mooie buitenslaapplaatsen gerealiseerd, waar de kinderen lekker kunnen slapen. Het buitenslapen is in bijvoorbeeld Scandinavië al heel gangbaar. Het zorgt oa. voor een gezonde weerstand, maar de kinderen slapen vaak ook langer. Wat maakt onze groene kinderopvang verder zo bijzonder:

  • Grote binnenruimte met veel raampartijen, om lekker naar buiten te kijken
  • Vakkundig en enthousiast personeel dat de boerderij als uitdagende leerplek gebruikt
  • Spelenderwijs leren kinderen waar ons voedsel vandaan komt
  • Respect voor de natuur en het leren verzorgen van dieren

Kinderdagopvang tussen Rotterdam en Delft 

Hoeve Ackerdijk ligt tussen Rotterdam en Delft, in de Ackerdijkse polder. Een gebied met een prachtige historie.  De locatie is goed bereikbaar, en ligt vlakbij snelweg A13. Vanaf de snelweg rijdt u door de TU-wijk en bent u binnen 10 minuten op onze groene kinderopvang. 

Kom lang voor een kennismaking

Nieuwsgierig geworden naar de locatie en onze medewerkers? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met onze kinderopvang. Wij geven u graag een rondleiding over ons terrein. Vul ons aanmeldformulier in zodat onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.