Kinderopvang Technopolis

Bent u op zoek naar een kinderopvang in de buurt van Technopolis? Kom dan langs bij Kinderopvang Hoeve Ackerdijk. Wij zijn een veilige kinderopvang met kundig personeel waar uw kind zich kan ontwikkelen en waar wij een fijne, bijzondere dag bieden. Onze kinderopvang biedt uw kind zeker iets bijzonders; opvang op een boerderij, midden in de polder en slechts 10 minuten verwijderd van Technopolis. 

Kinderopvang op een boerderij

Onze opvang geeft uw kind de unieke mogelijkheid om de verschillende gebeurtenissen op een echte boerderij van dichtbij mee te maken. Uw kind zal vol verhalen thuis komen. Wat onze kinderopvang bijzonder maakt:

  • Personeel dat de boerderij als prachtige leerplek gebruikt
  • Kinderen leren spelenderwijs waar voedsel vandaan komt
  • Er is een grote binnenruimte in de verbouwde koeienstal
  • Elke dag gaan de kinderen naar buiten
  • De kinderen kunnen meehelpen met de verzorging van dieren

Agrarische kinderopvang dichtbij

Onze kinderopvang op boerderij Hoeve Ackerdijk is ongeveer tien minuten rijden van de Technopolis area. Op de boerderij in de Ackerdijkse polder is uw kind van harte welkom om lekker te spelen, te leren en te ontdekken. Ons personeel kan u ook direct vertellen of er op uw gewenste dagen een plekje beschikbaar is voor uw kind.

Onze visie

Onze visie is gefocused op respect voor mens en dier, ruimte, rust en regelmaat in ons handelen. Het personeel op de kinderopvang onderschrijft deze visie en heeft affiniteit met de natuur of het boerenleven. Zij ondersteunen uw kind om zoveel mogelijk op de boerderij te verkennen. De kinderen kijken, luisteren, ruiken, proeven en ontdekken zo alles wat de boederij te bieden heeft!

Het is niet alleen leuk op de boerderij, maar het is ook nog eens gezond. Frisse buitenlucht is altijd goed, maar wist u dat een boerderij ook beschermt tegen allergieën? Uw kind kan op onze opvang buiten slapen, wat zorgt voor meer weerstand door een grotere opname van vitamine D.

Enthousiast geworden?

En nieuwsgierig naar de locatie en onze medewerkers? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met onze kinderopvang. Wij geven u graag een rondleiding over ons terrein. Vul ons aanmeldformulier in zodat onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen. 

Verzoek tot aanmelden

Bent u enthousiast geworden over ons kinderdagverblijf en benieuwd of wij plek hebben voor uw kind?

Aanmelden