Kinderdagverblijf Overschie

U zoekt een kinderdagverblijf in Overschie. Een veilig kinderdagverblijf met kundig personeel dat uw kind een fijne en bijzondere dag kan bieden. Ons kinderdagverblijf biedt uw kind zeker iets bijzonders; opvang op een boerderij, midden in de polder en slechts een klein stukje rijden van Overschie.

Kinderdagverblijf op een boerderij

Ons kinderdagverblijf geeft uw kind de unieke mogelijkheid om de dagelijkse activiteiten op een boerderij van dichtbij mee te maken. Uw kind zal vol verhalen thuis komen. Wat ons kinderdagverblijf bijzonder maakt:

  • Grote binnenruimte in de verbouwde koeienstal
  • Personeel dat de boerderij als prachtige leerplek gebruikt
  • Elke dag gaan de kinderen naar buiten
  • Kinderen leren spelenderwijs waar voedsel vandaan komt
  • De kinderen kunnen meehelpen met de verzorging van dieren

Visie van ons kinderdagverblijf

Speerpunten in onze visie zijn respect voor mens en dier, ruimte, rust en regelmaat in ons handelen. Ons team op het kinderdagverblijf onderschrijft deze visie en heeft affiniteit met de natuur of het boerenleven. Zij ondersteunen uw kind om zoveel mogelijk op de boerderij te ontdekken.

Het is niet alleen bijzonder voor een kind om elke dag naar een boerderij te gaan, het is ook gezond. Frisse buitenlucht is altijd goed, maar wist u dat een boerderij ook beschermt tegen allergieën? Uw kind kan op ons kinderdagverblijf buiten slapen, wat zorgt voor meer weerstand door een grotere opname van vitamine D.

Agrarisch kinderdagverblijf vlakbij De Zweth

Ons kinderdagverblijf op boerderij Hoeve Ackerdijk is ongeveer een kwartier rijden van Overschie. Op de boerderij in de Ackerdijkse polder is uw kind van harte welkom om lekker te spelen, te leren en te ontdekken.

Enthousiast geworden?

En wilt u nu graag meer weten over ons kinderdagverblijf? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met ons kinderdagverblijf. Een van onze mederwerkers laat u graag de locatie zien. Vul ons aanmeldformulier in zodat we zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen. 

Verzoek tot aanmelden

Bent u enthousiast geworden over ons kinderdagverblijf en benieuwd of wij plek hebben voor uw kind?

Aanmelden