Kinderopvang boerderij

Bent u op zoek naar kinderopvang op een boerderij? Kinderdagverblijf Hoeve Ackerdijk is dan de ideale locatie voor uw kinderen. Met dagelijks uitzicht op de koeien en de kippen vermaken uw kinderen zich uitstekend!

Kinderopvang in een oude koeienstal

Onze kinderopvang ligt op een boerderij aan de Rotterdamseweg in Delft. In een oude koeienstal is een open, transparante en heerlijk lichte opvang gerealiseerd. De diverse ruimtes zijn geschakeld aan elkaar, en door het gebruik van veel ramen, is er een open sfeer en is er contact tussen de verschillende groepen. Er zijn grote ramen tot aan de grond, waardoor zelfs de allerkleinsten zicht hebben op de koeien en de traktor.

Lekker ravotten op de boerderij

Op de boerderij waar onze locatie gelegen is, wordt nog dagelijks melk geproduceerd. Vaak bezoeken wij met de kinderen even de koeienstal, om de koeien gedag te zeggen. En anders gaan we aardbeien plukken in de moestuin, eitjes rapen in de kippenren, of lekker spelen in de grote speeltuin. In alle activiteiten staat de natuur centraal. Onze kinderopvang is aangesloten bij Verenigde Agrarische Kinderopvang (VAK). De VAK ondersteunt agrariërs bij de uitvoering van een kinderopvang op een boerderij. De formule van VAK draagt bij aan kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een agrarische omgeving. De pedagogische visie draagt bij aan een gezonde, natuurlijke opvoeding van jonge kinderen.

Kinderopvang tussen Delft en Rotterdam

Kinderopvang Hoeve Ackerdijk ligt tussen Delft en Rotterdam. Het is nog geen 10 minuten rijden vanaf het centrum van Delft naar onze boerderij. Wij liggen in het verlengde van bedrijvenpark Delftech en de TU Delft. Een ideale locatie dus om direct vanuit uw werk de kinderen weer op te komen halen.

Kijkje op de boerderij

Nieuwsgierig geworden naar de locatie en onze medewerkers? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met onze kinderopvang. Wij geven u graag een rondleiding over ons terrein. Vul ons aanmeldformulier in zodat onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.