Kinderopvang Rotterdam-Noord

Bent u opzoek naar een kinderopvang in Rotterdam-Noord? Kinderopvang Hoeve Ackerdijk ligt in een natuurgebied vlak boven Rotterdam. Laat uw kind groeien op een boerderij waar ze alle mogelijkheid hebben om te leren en spelen in de natuur. 

Kinderdagverblijf op de boerderij 

Onze boerderij biedt veel mogelijkheid voor kinderen om te leren van en over de natuur, van de (moest)tuin tot de dieren. Kinderopvang Hoeve Ackerdijk heeft een buiten speelplaats. Een natuurlijke inrichting met genoeg te ontdekken waar de kinderen lekker kunnen klimmen en klauteren. Bij ons vind je bijvoorbeeld een: 

  • zandbak
  • klimboom
  • ontdekkingstuin met planten
  • watertafel
  • speelheuvel met tunnel

Groene pedagogiek 

Bij ons speelt de natuur een belangrijke rol, wij kiezen dan ook voor groene pedagogiek. Altijd in de buurt van de natuur in een rustgevende, ruimtelijke en toch speelse kinderopvang. Ons team bestaat uit gediplomeerd pedagogisch medewerksters die allen dezelfde visie delen. We werken met vaste groepen om de kinderen rust en regelmaat te bieden. 

Hoeve Ackerdijk voor ouder en kind

De kinderen staan natuurlijk voorop maar daarnaast vinden wij het ook heel belangrijk om een goede band op te bouwen met de ouders. We doen ons best om u te betrekken omdat wij als geen ander snappen dat een goede kinderopvang vertrouwd moet voelen. Benieuwd waarom ouders voor onze boerderij kiezen? Lees hier hun verhalen.

Enthousiast geworden?

En nieuwsgierig geworden naar de locatie en onze medewerkers? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met onze kinderopvang. Wij geven u graag een rondleiding over ons terrein. Vul ons aanmeldformulier in zodat onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.