Kinderopvang Delft

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw kinderopvang in Delft? Kinderdagverblijf Hoeve Ackerdijk is dan een ideale locatie voor uw kinderen. Met uitzicht op de koeien en de kippen vermaken uw kinderen zich uitstekend!

Kinderopvang op de boerderij

U vindt ons kinderdagverblijf aan de Rotterdamseweg in Delft. In de oude koeienstal is een open, transparante en heerlijke lichte opvang gerealiseerd. De diverse ruimtes zijn geschakeld aan elkaar, door het gebruik van veel ramen is er een open sfeer en is er contact tussen de verschillende groepen. Door de grote ramen tot aan de grond hebben zelfs de allerkleinsten zicht op de koeien en de traktor. 

Activiteiten op de kinderopvang

Uw kind zal heerlijk slapen als het thuis komt van een dagje kinderopvang. Dagelijks gaan wij met de kinderen even lekker naar buiten. We bezoeken de koeienstal om de koeien gedag te zeggen, kunnen aardbeien plukken in de moestuin of gaan lekker spelen in de speeltuin. De natuur komt als rode draad terug in onze activiteiten. Uw kind maakt bij ons dagelijks kennis met de natuur. Als kinderdagverblijf zijn wij aangesloten bij Verenigde Agrarische Kinderopvang (VAK). De VAK ondersteunt agrariërs bij de uitvoering van een kinderdagverblijf op een boerderij. 

Kinderopvang aan de rand van de stad

Kinderopvang Hoeve Ackerdijk ligt tussen Delft en Rotterdam. Op nog geen 10 minuten van het stadscentrum van Delft vindt u onze boerderij. Wij liggen aan de zijde van bedrijvenpark Delftech, nabij de TU Delft. Een ideale locatie dus om uw kinderen direct uit uw werk weer op te komen halen.

Kennismaking op de boerderij

Bent u nieuwsgierig geworden naar de locatie en onze medewerkers? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met onze kinderopvang. Wij geven u graag een rondleiding over ons terrein. Vul ons aanmeldformulier in zodat onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.