Kinderdagverblijf boerderij

Een kinderdagverblijf op de boerderij, een ideale omgeving voor kinderen. Onze boerderij is gelegen in het natuurgebied tussen Rotterdam en Delft en biedt de ultieme locatie voor uw kind om spelenderwijs te ontdekken midden in de natuur.

Kinderdagverblijf in verbouwde koeienstal

Ons kinderdagverblijf geeft alle mogelijkheid voor uw kind om zich te ontwikkelen in een open en sfeervolle omgeving. Binnen de verbouwde koeienstal is een zee van ruimte waar ons team optimaal gebruik van maakt als bijzondere leerplek. Met grote ramen en ruimtes die allemaal met elkaar in verbinding staan geeft onze locatie altijd een ruimtelijk gevoel. Uitzicht op de koeien, het kippenhok en de speeltuin zelfs voor de allerkleinste dankzij ramen tot de grond. 

Unieke buitenslaapplaats 

De buitenslaapplaatsen zijn een bijzondere toevoeging aan ons kinderdagverblijf. De baby’s kunnen in onze opvang buiten slapen op deze speciale slaapplaatsen. Een gewoonte die in Scandinavische landen al langere tijd populair is en waar we veel enthousiaste reacties op ontvangen. Buitenslapen heeft een aantal voordelen voor baby’s:

  • slapen ‘s nachts ook vaak beter
  • slapen langer
  • zijn minder vaak ziek
  • worden met een beter humeur wakker

Groene pedagogiek 

“Wij kiezen bewust voor groene pedagogiek”, zegt leidinggevende Merel. “Door dagelijks in contact te zijn met dieren en planten, leren kinderen dat de natuur verzorging nodig heeft en weten ze waar hun voedsel vandaan komt. Eitjes rapen in de kippenren, aardbeien plukken in de moestuin en een bezoekje aan de koeienstal behoren tot de dagelijkse routine”. 

Makkelijk te bereiken

Ons kinderdagverblijf is gelegen tussen Delft en Rotterdam en is gemakkelijk te bereiken dankzij onze centrale ligging. Het kost u nog geen 10 minuten om vanuit het centrum van Delft bij onze boerderij te komen. 

Bent u enthousiast?

Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een rondleiding op ons kinderdagverblijf. Weet u al zeker dat u graag uw kind op Hoeve Ackerdijk wilt brengen? Vul dan ons aanmeldformulier in. Ons personeel neemt dan zo snel mogelijk contact op voor een intake gesprek.