Kinderopvang Pijnacker

Onze kinderopvang bevindt zich op nog geen kwartier rijden vanaf Pijnacker. Midden in een natuurgebied tussen Rotterdam en Delft ligt onze fijne boerderij. Bij Kinderopvang Hoeve Ackerdijk laten we uw kind echt kind zijn, opgroeien in een rustige en natuurlijk omgeving. 

Bijzondere kinderopvang

Kinderopvang Hoeve Ackerdijk is niet zomaar een kinderopvang. Met onze unieke locatie krijgen kinderen de mogelijkheid zich te ontwikkelen terwijl ze leren en spelen in en van de natuur. Dit maakt onze kinderopvang bijzonder: 

  • Grote binnenruimte in de verbouwde koeienstal
  • Personeel dat de boerderij als prachtige leerplek gebruikt
  • Elke dag gaan de kinderen naar buiten
  • Kinderen leren spelenderwijs waar voedsel vandaan komt
  • De kinderen kunnen meehelpen met de verzorging van dieren

Kinderopvang rondom Pijnacker 

Het terrein is te vinden in een rustige omgeving in de buurt van Pijnacker. Omgeven door groen kunt u na een drukke werkdag uw kind ophalen van de boerderij. Onze kinderopvang is iedere werkdag geopend van 07.30 tot 18.00 uur. 

Hoeve Ackerdijk voor ouder en kind 

Naast de kinderen ligt onze prioriteit bij het betrekken van ouders. Een goede relatie met ouder en kind is voor ons erg belangrijk. Lezen waarom andere ouders voor onze boerderij hebben gekozen? Lees hier hun verhalen. 

Bent u enthousiast?

En nieuwsgierig geworden naar de locatie en onze medewerkers? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met onze kinderopvang. Wij geven u graag een rondleiding over ons terrein. Vul ons aanmeldformulier in zodat onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.