Kinderopvang Berkel en Rodenrijs

Opzoek naar een geschikte kinderopvang in de buurt van Berkel en Rodenrijs? Kinderopvang Hoeve Ackerdijk is centraal gelegen tussen Delft en Rotterdam. Midden in de natuur op een boerderij bieden wij uw kind een leuke en leerzame omgeving met veel ruimte. 

Kinderopvang in de buurt van Berkel en Rodenrijs

Vanaf Berkel en Rodenrijs bent u binnen ongeveer 15 minuten bij onze kinderopvang. Een locatie waar uw kind buiten kan ravotten en groot kan groeien. Springen in de plassen en opzoek naar beestjes onder te de tegels, iedere dag een ontdekkingstocht in de natuur. 

Vernieuwende kinderopvang

Met onze unieke locatie maken we de kinderopvang zo leuk mogelijk voor kind en ouder. Iedere dag leren en spelen in en van de natuur op een boerderij. Met het hele team delen we dezelfde visie en maken we gebruik van groene pedagogiek. Ons kinderdagverblijf hanteert een aantal kernwaarden: 

  • respect
  • ruimte
  • rust
  • regelmaat

Hoeve Ackerdijk voor ouder en kind

Wij doen ons werk om kinderopvang voor kind en ouder zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Benieuwd waarom ouders voor onze boerderij kiezen? Lees hier de verhalen van andere ouders. 

Bent u enthousiast?

En nieuwsgierig geworden naar de locatie en onze medewerkers? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met onze kinderopvang. Wij geven u graag een rondleiding over ons terrein. Vul ons aanmeldformulier in zodat onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.