Kinderdagverblijf Rotterdam-Noord

Een kinderdagverblijf in de buurt van Rotterdam-Noord waar kinderen spelend kunnen leren op onze boerderij. Bij kinderdagverblijf Hoeve Ackerdijk is uw kind omgeven door natuur, dieren en de beste begeleiding door middel van groene pedagogiek. 

Kinderdagverblijf Hoeve Ackerdijk

Op nog geen kwartier rijden vanaf Rotterdam-Noord vindt u ons unieke kinderdagverblijf. Onze unieke locatie biedt een open en sfeervolle omgeving waar kinderen alle mogelijkheid hebben zich te ontwikkelen. Al onze ruimtes staan met elkaar in verbinding en ook de grote ramen zorgen voor een ruimtelijk gevoel. 

Kinderdagverblijf met een visie

Wij vertrouwen in een omgeving die voelt als thuiskomen waarin uw kind de natuur en haar ritme kan ontdekken in zijn of haar eigen tempo. Familie Van den Berg wil op de boerderij een verbinding creëren tussen kinderen, ouders en platteland en Hoeve Ackerdijk in het bijzonder. Ons kinderdagverblijf hanteert een aantal kernwaarden: 

  • respect
  • ruimte
  • rust
  • regelmaat

Om te zorgen dat uw kind opgroeit in een fijne omgeving houden wij ons aan belangrijke uitgangspunten. Een daarvan is de belangrijke rol die de natuur voor ons speelt. Al onze uitgangspunten vindt u hier

Een gezonde omgeving

Een opvang op een boerderij is niet alleen heel leuk maar ook heel goed voor de gezondheid. Naast veel frisse lucht beschermt een boerderij ook tegen allergieën. Extra vitamine D en een betere weerstand dankzij de buitenslaapplaatsen behoren ook tot de vele voordelen. 

Bent u enthousiast?

En wilt u nu graag meer weten over ons kinderdagverblijf? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met ons kinderdagverblijf. Een van onze mederwerkers laat u graag de locatie zien. Vul ons aanmeldformulier in zodat we zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.