KDV Delft

Bent u op zoek naar een KDV in Delft? Dan hebben wij een heerlijke plek voor uw kinderen! Op nog geen 10 minuten van stadscentrum Delft vindt u onze kinderopvang op Hoeve Ackerdijk.

De natuur ontdekken

De natuur staat centraal in ons kdv. Wij handelen volgens de speerpunten: respect, ruimte, rust en regelmaat. Wij geloven in een omgeving waarin kinderen de natuur kunnen ontdekken in hun eigen tempo, dit kan dankzij onze dagelijkse activiteiten. Hoe geweldig is het om dagelijks naar buiten te gaan; op zoek naar insecten in de tuin, aardbeien te plukken in de moestuin of op bezoek bij de koeien in de koeienstal. Door dagelijks in contact te zijn met dieren en planten, leren kinderen dat de natuur verzorging nodig heeft. Ook weten ze hierdoor waar hun voedsel vandaag komt.

Sfeervolle en transparante kinderopvang

Hoeve Ackerdijk, een biologische melkveebedrijf, heeft zo’n 60 melkkoeien. Maar naast de dagelijkse melkproductie, is er in een van de oude stallen een kinderopvang gerealiseerd. Een unieke locatie voor uw kind om op te groeien. De ruimtes van onze kinderopvang zijn heerlijk licht en transparant. We hebben grote raampartijen, waardoor ook de allerkleinsten de traktor langs zien rijden.

Gediplomeerde pedagogische medewerkers

In onze kdv in Delft werken wij met een klein en vast team van gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Iedere leidster staat vast op een eigen groep. Dit zorgt voor rust en regelmaat bij de kinderen en geeft vertrouwen. Ook vinden wij het belangrijk om met de ouders een goede relatie op te bouwen. U brengt uw kind dagelijks bij ons, dus het is van beide zijden van belang om te weten wat er speelt. Wij betrekken ouders graag bij onze opvang en de boerderij.

Kom eens kijken bij kdv Delft

Wilt u graag meer weten over onze kinderdagverblijf? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met ons kinderdagverblijf. Een van onze mederwerkers laat u graag de locatie zien. Vul ons aanmeldformulier in zodat we zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.