Kinderopvang Delfgauw

Bent u opzoek naar een kinderopvang nabij Delfgauw? Kinderopvang Hoeve Ackerdijk is gelegen in een natuurgebied tussen Delft en Rotterdam. Vanuit Delfgauw kost het u nog geen kwartier om uw kind te brengen of halen bij een van de leukste kinderdagverblijven van Nederland! 

Unieke kinderopvang op de boerderij

Kinderopvang Hoeve Ackerdijk bevindt zich midden op een boerderij, een unieke locatie dus. Hier geven we kinderen de kans te leren en ontwikkelingen in de natuur. Dit is wat onze kinderopvang uniek maakt: 

  • Grote binnenruimte in de verbouwde koeienstal
  • Personeel dat de boerderij als prachtige leerplek gebruikt
  • Elke dag gaan de kinderen naar buiten
  • Kinderen leren spelenderwijs waar voedsel vandaan komt
  • De kinderen kunnen meehelpen met de verzorging van dieren

Opgroeien in de natuur

Op onze kinderopvang laten we uw kind dagelijks kennis maken met de natuur. De natuur is dan ook de rode draad in onze activiteiten . Kinderen komen terecht in een in een levendige, veelzijdige en uitdagende speel- en leeromgeving. We hebben een mooi speelveld liggen, direct aan onze opvang. De ruimtes in de opvang zijn licht en transparant, waardoor zelfs de allerkleinsten goed zicht hebben op de koeien en de tractor.   

Groene pedagogiek 

Aangezien de natuur dagelijks zo’n grote rol speelt kiezen wij voor groene pedagogiek. Ons team zit vol met enthousiaste en gediplomeerde pedagogisch medewerkers met dezelfde visie. Onderdeel van onze speerpunten zijn rust en regelmaat, daarom werken we met vaste groepen om de kinderen dit te kunnen bieden. 

Bent u enthousiast?

En wilt u nu graag wat meer weten over onze kinderopvang? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met onze kinderopvang. Een van onze mederwerkers laat u graag de locatie zien. Vul ons aanmeldformulier in zodat we zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.