Kinderdagverblijf Pijnacker

Ons kinderdagverblijf is vanuit Pijnacker ongeveer een kwartier rijden. Dankzij de centrale ligging is Kinderdagverblijf Hoeve Ackerdijk ideaal wanneer u in de buurt van Delft en Rotterdam woonachtig bent. De ideale opvang in een rustige omgeving op onze boerderij vlakbij Pijnacker. 

Kinderdagverblijf op de boerderij

Op ons kinderdagverblijf heeft uw kind alle mogelijkheid om zich te ontwikkelen in een sfeervolle en open omgeving. De vroegere koeienstal is omgebouwd en biedt nu een zee van ruimte waar ons team optimaal gebruik van maakt. In combinatie met de vele natuur een bijzondere plek om te leren. Al onze ruimtes zijn met elkaar verbonden en dankzij de grote ramen tot aan de grond geeft de locatie een ruimtelijk gevoel. De kinderen hebben uitzicht op de koeien, de speeltuin en het kippenhok. 

Unieke buitenslaapplaats 

We maken graag gebruik van unieke manier om de kinderen optimaal te laten groeien. Zo heeft ons kinderdagverblijf speciale buitenslaapplaatsen. De ouders die u voor gingen spreken vol lof over deze slaapplaatsen. In Scandinavische landen is dit al langer populair, het komt namelijk met een aantal belangrijke voordelen voor baby’s: 

  • slapen ‘s nachts ook vaak beter
  • slapen langer
  • zijn minder vaak ziek
  • worden met een beter humeur wakker

Wij kiezen voor groene pedagogiek 

“Wij kiezen bewust voor groene pedagogiek”, aldus leidinggevende Merel. “Door dagelijks in contact te zijn met dieren en planten, leren kinderen dat de natuur verzorging nodig heeft en weten ze waar hun voedsel vandaan komt. Eitjes rapen in de kippenren, aardbeien plukken in de moestuin en een bezoekje aan de koeienstal behoren tot de dagelijkse routine”. 

Bent u enthousiast?

En wilt u nu graag wat meer weten over ons kinderdagverblijf? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met ons kinderdagverblijf. Een van onze mederwerkers laat u graag de locatie zien. Vul ons aanmeldformulier in zodat we zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.