Kinderdagverblijf bij Schoemaker Plantage

Woont u inmiddels in de Schoemaker Plantage of heeft u er een woning gekocht? Hoe ideaal is het dan dat er op slechts 9 minuten afstand een heerlijke kinderopvang zit voor uw kinderen?

Kinderopvang op de boerderij

Hoeve Ackerdijk zit bij u om de hoek. Het biologische melkveebedrijf heeft zo’n 60 melkkoeien. Maar naast de draaiende melkproductie, is er in een van de stallen een kinderopvang gerealiseerd. Een unieke locatie voor een kind om op te groeien.

Natuur ontdekken

De natuur staat centraal in onze kinderopvang. Wij handelen volgens de speerpunten: 

  • respect
  • ruimte
  • rust
  • regelmaat

Wij geloven in een omgeving waarin kinderen de natuur kunnen ontdekken in hun eigen tempo. Luisteren naar de geluiden van de vogels, op zoek naar insecten in de tuin of met elkaar de moestuin verzorgen. De natuur is de rode draad tijdens al onze dagelijkse activiteiten

Ons team op de kinderopvang

Wij werken met een klein en vast team van gediplomeerde pedagogisch medewerkers. De leidsters staan vast op een eigen groep. Dit zorgt voor rust en regelmaat bij de kinderen. Wij vinden het belangrijk om een goede relatie met de ouders op te bouwen en hen te betrekken bij de opvang en onze boerderij.

Ruim opgezette ruimtes

Onze kinderopvang heeft ruim opgezette ruimtes. De ruimtes zijn transparant en voorzien van grote ramen. Zo hebben de kinderen goed zicht op de boerderij. Ook hebben wij speciale buitenslaapplaatsen in de tuin. Dit bevalt ons en de ouders erg goed, dus het aantal buitenslaapplaatsen willen wij dan ook gaan uitbreiden.

Interesse in een rondleiding?

Heeft u interesse om eens op onze boerderij en onze kinderopvang te komen kijken? Het is natuurljk een ideale locatie bij u om de hoek. U bent van harte welkom voor een kennismaking en een rondleiding. U kunt ons hiervoor bellen of via onderstaand formulier direct een rondleiding bij ons aanvragen.

Aanvragen rondleiding

Invalid Input
Invalid Input

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.