Kinderopvang Rotterdam

Woont u in Rotterdam en bent u op zoek naar een kinderopvang? Heeft u al eens gedacht aan kinderopvang op de boerderij? Bij Hoeve Ackerdijk, waar de koeien nog dagelijks gemelkt worden, vindt u een unieke locatie waar de kinderen kennis maken met de natuur en het boerenleven.

Ravotten op de boerderij

Bij kinderopvang Hoeve Ackerdijk speelt de natuur een belangrijke rol in de dagelijkse routine. Onze medewerkers werken vanuit de groene pedagogiek: speerpunten daarbij zijn respect, ruimte, rust en regelmaat in het handelen. De natuur prikkelt de zintuigen van de kinderen en de boerderij biedt allerlei mogelijkheden om de natuur te ontdekken: het luisteren naar de vogels, het bezoeken van de koeien, en in de plassen stampen als het heeft geregend. 

Wat biedt onze kinderopvang?

Een boerderij is niet alleen goed voor de ontwikkeling, maar ook een hele gezonde omgeving. Zo beschermt een boerderij bijvoorbeeld tegen allergieën. Wat maakt onze kinderopvang nu zo bijzonder:

  • Grote binnenruimte met veel raampartijen, om lekker naar buiten te kijken
  • Enthousiast personeel dat de boerderij als uitdagende leerplek gebruikt
  • Buitenslaapplaatsen voor de opbouw van een gezonde weerstand
  • Spelenderwijs leren kinderen waar ons voedsel vandaan komt
  • Respect voor de natuur en het leren verzorgen van dieren

Kinderdagopvang in De Zweth 

Hoeve Ackerdijk ligt in de Ackerdijkse polder, tussen Rotterdam en Delft. Een ideale locatie, vlakbij snelweg A13. Als je vanaf de snelweg door de TU-wijk rijdt, bent u binnen 10 minuten op onze boerderij.

Bent u enthousiast?

En nieuwsgierig geworden naar de locatie en onze medewerkers? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met onze kinderopvang. Wij geven u graag een rondleiding over ons terrein. Vul ons aanmeldformulier in zodat onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.