Kinderopvang Delftech

U zoekt een kinderopvang in de buurt van Delftech. Een veilig kinderdagverblijf met kundig personeel waar uw kind zich kan ontwikkelen en dat uw kind een fijne, bijzondere dag kan bieden. Ons kinderdagverblijf biedt uw kind zeker iets bijzonders; opvang op een boerderij, midden in de polder en slechts 10 minuten verwijderd van Delftech. 

Kinderdagverblijf op een boerderij

Ons kinderdagverblijf geeft uw kind de unieke mogelijkheid om de verschillende gebeurtenissen op een echte boerderij van dichtbij mee te maken. Uw kind zal vol verhalen over onze dagelijkse activiteiten thuis komen. Wat ons kinderdagverblijf bijzonder maakt:

  • Personeel dat de boerderij als prachtige leerplek gebruikt
  • Kinderen leren spelenderwijs waar voedsel vandaan komt
  • Grote binnenruimte in de verbouwde koeienstal
  • Elke dag gaan de kinderen naar buiten
  • De kinderen kunnen meehelpen met de verzorging van dieren

Agrarisch kinderdagverblijf vlakbij Delftech

Ons kinderdagverblijf op boerderij Hoeve Ackerdijk is ongeveer tien minuten rijden van de Delftech area. Op de boerderij in de Ackerdijkse polder is uw kind van harte welkom om lekker te spelen, te leren en te ontdekken. Ons personeel kan u ook direct vertellen of er op uw gewenste dagen een plekje beschikbaar is voor uw kind.

Visie van ons kinderdagverblijf

Onze visie is gefocused zich op respect voor mens en dier, ruimte, rust en regelmaat in ons handelen. Het personeel op het kinderdagverblijf onderschrijft deze visie en heeft affiniteit met de natuur of het boerenleven. Zij ondersteunen uw kind om zoveel mogelijk op de boerderij te verkennen. De kinderen kijken, luisteren, ruiken en proefen en ontdekken zo alles wat de boederij te bieden heeft!

Het is niet alleen leuk voor een kind om elke dag naar een boerderij te gaan, het is ook gezond. Frisse buitenlucht is altijd goed, maar wist u dat een boerderij ook beschermt tegen allergieën? Uw kind kan op ons kinderdagverblijf buiten slapen, wat zorgt voor meer weerstand door een grotere opname van vitamine D.

Enthousiast geworden?

En nieuwsgierig naar de locatie en onze medewerkers? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met onze kinderopvang. Wij geven u graag een rondleiding over ons terrein. Vul ons aanmeldformulier in zodat onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen. 

Verzoek tot aanmelden

Bent u enthousiast geworden over ons kinderdagverblijf en benieuwd of wij plek hebben voor uw kind?

Aanmelden