Kennismaking op onze kinderopvang

Het maken van de keuze voor een kinderdagverblijf is een belangrijke stap. Wij begrijpen dit als geen ander. Vandaar dat u van harte welkom bent voor een vrijblijvende rondleiding op onze kinderopvang. Zo kunt u de sfeer proeven, de ruimtes zien en kennismaken met onze leidsters.

Uitzicht op de koeien

Een vrijblijvende rondleiding op ons kinderdagverblijf is altijd mogelijk. We laten u graag onze lichte en ruime opvang zien in de verbouwde stal. Vanuit deze ruimtes hebben de kinderen zicht op de grote buitenruimtes, de koeien en het land.

Kinderdagverblijf activiteiten

Tijdens de rondleiding loopt u samen met een medewerker een rondje in het kinderdagverblijf en over de buitenruimtes. We laten zien waar de kinderen spelen, eten, ontdekken en slapen. We vertellen u hoe de natuur, de dieren en de boerderij een rol spelen op de dagelijkse gang van zaken in ons kinderdagverblijf. De knutselwerkjes van de kinderen, de boekjes en de verhalen van de kinderen zullen u niet ontgaan. De medewerker die u rondleidt staat zelf op een groep. Zo kunt u alle vragen stellen om een goed beeld te krijgen van ons kinderdagverblijf.

Afspraak plannen voor een rondleiding

Via onderstaand formulier kunt u een vrijblijvende rondleiding aanvragen. Een van onze medewerkers neemt dan binnenkort contact met u op om de afspraak in te plannen. De rondleidingen vinden op maandag en dinsdag plaats, u kunt uw voorkeursdag hiervoor aangeven.

Wachtlijst

Op dit moment werken wij met een wachtlijst. U kunt het formulier uiteraard wel invullen. Een van onze medewerkers neemt contact met u op over de mogelijkheden voor plaatsing op onze kinderopvang.

Vraag een kennismaking aan

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.