Kinderdagverblijf Rotterdam

Wonen in hartje Rotterdam en uw kinderen elke dag naar een boerderij brengen? Het kan op kinderdagverblijf Hoeve Ackerdijk. Op ons kinderdagverblijf verwelkomen wij graag nieuwe kinderen uit Rotterdam. Ons personeel kan u direct vertellen of er op uw gewenste dagen direct een plekje beschikbaar is voor uw kind.

Visie van ons kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Hoeve Ackerdijk biedt een veilige en welkome plek voor kinderen waarin de natuur een belangrijke rol speelt. We gaan uit van de groene pedagogiek: spelen in de natuur prikkelt de zintuigen en geeft uw kind de mogelijkheid zich te ontwikkelen. Onze kinderdagverblijf medewerkers onderschrijven deze visie en hebben affiniteit met de natuur of het boerenleven.

Groot worden in de natuur op een boerderij is niet alleen goed voor de ontwikkeling, maar ook gezond. Zo beschermt een boerderij tegen allergieën. Ook kunnen kinderen op ons kinderdagverblijf buiten slapen, wat goed is voor het opbouwen van de weerstand van uw kind.

Kinderdagverblijf op een boerderij

Een kinderdagverblijf op een boerderij geeft kinderen prachtige mogelijkheden om te leren over dieren, de natuur en de gebeurtenissen op een boerderij. Wat ons kinderdagverblijf verder bijzonder maakt:

  • Grote binnenruimte in de verbouwde koeienstal
  • Personeel dat de boerderij als prachtige leerplek gebruikt
  • Elke dag gaan de kinderen naar buiten
  • Kinderen leren spelenderwijs waar voedsel vandaan komt
  • De kinderen kunnen meehelpen met de verzorging van dieren

Kinderdagverblijf dichtbij de Zweth

Ons kinderdagverblijf is gevestigd op een boerderij in de Ackerdijkse polder, tussen Rotterdam en Delft. Uw kind is van harte welkom te komen ruiken, kijken, proeven en luisteren om zo de boerderij, natuur en de wereld te ontdekken.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over ons kinderdagverblijf? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met ons kinderdagverblijf. Een van onze mederwerkers laat u graag de locatie zien. Vul ons aanmeldformulier in zodat we zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen. 

Verzoek tot aanmelden

Bent u enthousiast geworden over ons kinderdagverblijf en benieuwd of wij plek hebben voor uw kind?

Aanmelden