Kinderopvang Schipluiden

Onze kinderopvang is vanuit Schipluiden binnen een kwartier te bereiken. Daar vindt u onze fijne boerderij midden in een natuurgebied gelegen tussen Rotterdam en Delft. Bij Kinderopvang Hoeve Ackerdijk kunnen kinderen echt kind zijn, ze groeien op in een rustige en natuurlijk omgeving. 

Kinderopvang nabij Schipluiden

Onze unieke kinderopvang is vinden in een rustige omgeving in de buurt van Schipluiden. Haal uw kind na een drukke werkdag op van de boerderij omgeven door groen. Onze kinderopvang is iedere werkdag geopend van 07.30 tot 18.00 uur. 

Een unieke kinderopvang

Kinderopvang Hoeve Ackerdijk is niet zomaar een kinderopvang. Dankzij onze unieke locatie krijgt uw kind de mogelijkheid zich te ontwikkelen tijdens het leren en spelen in en van de natuur. Dit is wat onze kinderopvang bijzonder maakt: 

  • Een grote binnenruimte in de verbouwde koeienstal
  • Ons personeel gebruikt de boerderij als prachtige leerplek 
  • Spelenderwijs leren kinderen waar voedsel vandaan komt
  • De kinderen krijgen de kans mee te helpen met de verzorging van dieren
  • De kinderen gaan elke dag naar buiten

Hoeve Ackerdijk is er voor ouder en kind 

Onze prioriteit ligt naast de kinderen bij het betrekken van u, de ouder. Voor ons is een goede relatie met zowel ouder als kind erg belangrijk. Bent u benieuwd waar andere ouders voor onze kinderopvang hebben gekozen? Hier leest u hun verhaal.

Bent u enthousiast?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de locatie en medewerkers van onze kinderopvang? U bent welkom op onze boerderij voor een kennismaking met onze kinderopvang. Wij geven u graag een rondleiding over ons terrein. Vul ons aanmeldformulier, dan neemt een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op.