Kinderdagverblijf

Opzoek naar een kinderdagverblijf waar uw kind altijd met plezier naar toe gaat? Laat uw kind spelenderwijs kennis maken met de natuur bij Kinderdagverblijf Hoeve Ackerdijk. Onze kinderopvang bevindt zich op een biologische boerderij tussen Delft en Rotterdam. 

Kinderdagverblijf Hoeve Ackerdijk

Een kinderdagverblijf op een unieke locatie, binnen de voormalige koeienstal, geeft uw kind een open en sfeervolle omgeving. Uitkijk op de koeien, speelheuvel en het kippenhok vanuit de opvang geeft altijd vermaak. De verschillende ruimtes zijn verbonden met elkaar, dit en grote ramen geeft onze locatie een open en ruime sfeer. Met grote ramen tot op de grond kunnen zelfs de allerkleinste genieten van dit uitzicht. 

Spelen en leren op de boerderij

Nog bijna dagelijks worden de koeien op ons kinderdagverblijf gemolken. Dagelijkse uitstapjes om de koeien gedag te zeggen, aardbeien te plukken, eitjes te rapen uit het kippenhok of gewoon lekker te spelen in onze speeltuin. Met onze locatie midden in de natuur geven we kinderen de mogelijkheid op een leuke manier te leren in en van de natuur. 

Kinderdagverblijf tussen Rotterdam en Delft

U vindt ons kinderdagverblijf tussen Rotterdam en Delft. Binnen nog geen 10 minuten bent u vanuit het centrum van Delft op onze opvang. In de buurt van de TU Delft en Delftech en dus gemakkelijk te combineren met uw baan. 

Kennismaken op de boerderij

Wilt u nu graag meer weten over ons kinderdagverblijf? Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een kennismaking met ons kinderdagverblijf. Een van onze mederwerkers laat u graag de locatie zien. Vul ons aanmeldformulier in zodat we zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen.