Agrarische kinderopvang

Bent u op zoek naar een agrarische kinderopvang? Dan wilt u meer weten over ons! Wij hebben een heerlijke plek voor uw kind op de boerderij, gelegen op geen 10 minuten van Delft Centrum.

Kinderopvang op de boerderij

Op een unieke locatie, een boerderij net buiten Delft, ligt onze kinderopvang. Een geweldige plek voor uw kind om de hele dag te kunnen ravotten. De opvang ligt op een biologische melkveehouderij. De koeien kunnen in de stal bezocht worden, er kunnen tomaatjes geplukt worden in de moestuin en eitjes worden geraapt in het kippenren. Het kinderdagverblijf is gelegen aan de Rotterdamseweg in Delft. Net voorbij de TU-wijk en bedrijventerrein Delftech, vindt u onze agrarische kinderopvang.

Dagelijks bezig met de natuur

Dagelijks maakt uw kind kennis met de natuur. De natuur is de rode draad in al onze activiteiten. De kinderen komen hierdoor terecht in een levendige, veelzijdige en uitdagende speel- en leeromgeving. We hebben een mooi speelveld liggen, direct aan onze opvang. De ruimtes in de opvang zijn licht en transparant, waardoor zelfs ook de allerkleinsten goed zicht hebben op de koeien en de traktor.   

Aangesloten bij Verenigde Agrarische Kinderopvang

Onze agrarische kinderopvang is aangesloten bij Verenigde Agrarische Kinderopvang (VAK). De VAK biedt ondersteuning aan agrariërs bij het exploiteren van een kinderdagverblijf op een boerderij. De formule draagt bij aan kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een agrarische omgeving. Belangrijk daarbij is een pedagogische visie die bijdraagt aan een gezonde, natuurlijke opvoeding van jonge kinderen. Wij werken vanuit de zgn. groene pedagogiek. De speerpunten in ons handelen zijn hierbij:

  • respect
  • ruimte
  • rust
  • regelmaat

Kennismaking en rondleiding

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie? U bent van harte welkom om kennis te maken. Neem gerust contact met ons op of plan een rondleiding via ons formulier. 

Aanvragen rondleiding

Invalid Input
Invalid Input

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.