Kinderopvang Overschie

Woonachtig in Overschie en opzoek naar een kinderopvang? Kinderopvang Hoeve Ackerdijk bevindt zich in een natuurgebied tussen Delft en Rotterdam. Het kost u vanuit Overschie slechts tien minuten om uw kind te brengen of halen bij een van de leukste kinderdagverblijven van Nederland!  

Bijzondere kinderopvang

Kinderopvang Hoeve Ackerdijk is niet zomaar een kinderopvang. Met onze unieke locatie midden op een boerderij geven we kinderen de mogelijkheid zich te ontwikkelen terwijl ze leren en spelen in en van de natuur. Onze kinderopvang is bijzonder om verschillende redenen:  

  • Grote binnenruimte in de verbouwde koeienstal
  • Personeel dat de boerderij als prachtige leerplek gebruikt
  • Elke dag gaan de kinderen naar buiten
  • Kinderen leren spelenderwijs waar voedsel vandaan komt
  • De kinderen kunnen meehelpen met de verzorging van dieren

Dagelijks bezig met de natuur

Dagelijks laten we uw kind kennis maken met de natuur. De rode draad in onze activiteiten is de natuur. Daardoor komen kinderen bij ons terecht in een levendige, veelzijdige en uitdagende speel- en leeromgeving. We hebben een mooi speelveld liggen, direct aan onze opvang. De ruimtes in de opvang zijn licht en transparant, waardoor zelfs de allerkleinsten goed zicht hebben op de koeien en de tractor.   

Gespecialiseerd team 

Omdat de natuur zo’n belangrijke rol speelt kiezen we voor groene pedagogiek. Ons team bestaat uit een vrolijke groep van gediplomeerd pedagogisch medewerksters die allen dezelfde visie delen. Twee van onze speerpunten zijn rust en regelmaat en we werken dan ook met vaste groepen om de kinderen dit te kunnen bieden. 

Bent u enthousiast?

Kom dan gerust eens langs bij de boerderij voor een rondleiding op ons kinderdagverblijf. Weet u al zeker dat u graag uw kind op Hoeve Ackerdijk wilt brengen? Vul dan ons aanmeldformulier in. Ons personeel neemt dan zo snel mogelijk contact op voor een intake gesprek.