Lissa en Ella

van de ouders van Lissa en Ella, geschreven door Brian en Cindy. 

Een fijne dagopvang kiezen is nog best lastig, daar kwamen wij achter toen onze oudste dochter onderweg was.  

We hebben een aantal KDV’s aangeschreven en bezocht. Overal was wel wat. Via google kwamen we bij Hoeve Ackerdijk. Ook daar afgesproken en bij het 1e bezoek bleek het dagverblijf makkelijk bereikbaar te zijn. Tijdens de rondleiding viel het op dat het gebouw verzorgd, kindvriendelijk en verrassend fris was voor een locatie op een boerderij.

Enthousiaste verhalen

We zijn rondgeleid door alle groepen en hadden er een goed gevoel bij. Nu zijn we een paar jaar verder en we hebben inmiddels twee dochters die allebei 3 dagen in de week met plezier naar de Hoeve gaan. Thuis horen we enthousiaste verhalen over de avonturen, de buitenspeeltuin met glijbaan en ook over de leidsters praten onze dames enthousiast. Dat alleen al maakt de Hoeve de perfecte keuze.   

Lekker vrij om te spelen en te ontdekken

De leidsters zijn stuk voor stuk lief voor de kinderen en zijn heel persoonlijk naar ons als ouders. Ze hebben altijd iets leuks te vertellen over onze kindjes. De kinderen hebben het elke dag fijn: lekker knutselen en spelen, naar de moestuin of bij de koeien kijken en heel veel buiten zijn. Regelmatig zit er modder op de kleertjes of handjes en dat vinden wij een heel goed teken, ze zijn lekker vrij om te spelen en te ontdekken in de buitenlucht. Onze oudste gaat nu bijna naar school, we gaan de Hoeve dan ook erg missen en we zijn blij dat zij zo'n goede bijdrage aan de ontwikkeling van onze dochter hebben gehad.   

Terug naar overzicht