Hein

van de ouders van hein, geschreven door Suze. 

Tijdens onze zoektocht naar een geschikte kinderopvang voor onze zoon stuitten we al snel op Hoeve Ackerdijk.  

De Hoeve sprong er voor ons uit: kleinschalig en met veel oog voor buiten. Tijdens de rondleiding op Hoeve Ackerdijk waren mijn man en ik dan ook direct verkocht. Het voelde als een idyllische plek, met loeiende koeien, konijnen, kippen en weidevogels, en dat alles op fietsafstand van ons huis! We geven graag bewustzijn van onze omgeving en natuur mee aan Hein en we waren dan ook heel erg blij toen we hoorden dat er plek was.

Moe én voldaan

Hein zit nu nog op de babygroep en schikt zich goed naar de structuur en regelmaat die de leidsters hem daar bieden. Na een korte overdracht zwaait Hein ons ’s ochtends met een grote glimlach uit. We laten hem altijd achter met het vertrouwen dat hij het naar zijn zin gaat hebben. Hein speelt met andere kinderen, zingt liedjes, knuffelt, wandelt langs de koeien en slaapt in zijn buitenbedje. Na een dag opvang is hij moe en voldaan. Helaas nog te klein om te vertellen hoe hij zijn dag op de Hoeve beleeft, kunnen we zijn avonturen via de app volgen.   

Betrokken medewerkers

De leidsters op de Hoeve zijn hartelijk en verwelkomen Hein en ons direct. Hun betrokkenheid met Hein is geweldig. Zij weten wat er speelt, informeren naar zijn gezondheid na een griepje of hoestbui en staan open voor vragen. Kortom: wij zijn zeer enthousiast en gunnen iedereen deze opvang!   

Terug naar overzicht