Krista

Krista den Haan woont samen met haar man Johan en dochter Benthe (1 jaar en 8 maanden) in Rijswijk. Iedere maandag en woensdag brengen ze Benthe naar Hoeve Ackerdijk. 

Een collega vertelde ons over kinderopvang Hoeve Ackerdijk, haar schoonzus is één van de leidsters en de boerderij is maar een kilometer van mijn werk vandaan. 

Hoeve Ackerdijk was de eerste en meteen ook de laatste kinderopvang waar we zijn gaan kijken. We waren direct verkocht! Je krijgt al een gevoel van vrijheid wanneer je via de landweg door de weilanden naar de opvang rijdt.

Een echt buitenkind

Benthe is een meisje dat veel buiten speelt. Dat heeft ze niet van een vreemde, ik ben zelf ook graag buiten. Het is voor mij en haar dan ook prettig dat dit op de opvang gestimuleerd wordt. De natuur, de dieren en de natuurlijke speelplaats zijn heel fijn. Als Benthe een dag niet naar buiten is geweest, door de regen bijvoorbeeld, wil ze thuis meteen de tuin in. De opvang sluit perfect aan bij ons en onze opvoeding. Ze maken, net als bij ons thuis, gebruik van positieve opvoedmethodes. In plaats van boos op de kinderen te reageren en zeggen wat ze niet goed doen, geven ze aan hoe het wel moet. Heel prettig!  

Toegewijde medewerkers

Benthe heeft geen broers of zussen, het is daarom goed dat ze op de opvang leert delen, spelen en omgaan met andere kinderen en de leidsters. Ze kan best aanhankelijk zijn en op de opvang leert ze hiermee omgaan. Alle medewerkers zijn onwijs betrokken en lief voor de kinderen. Niet alleen de kinderen worden in alles betrokken, maar wij als ouders ook. Ze staan open voor wat wij als ouders te zeggen hebben en proberen ons echt mee te nemen in hun werkwijze. Zo speelden ze laatst op een ouderavond een dag op de opvang na, dat vond ik echt hilarisch om te zien! Hoeve Ackerdijk is voor ons de perfecte match en ik zou ze iedereen aanraden.  

Terug naar overzicht