Marieke

Marieke ter Laak is getrouwd met Pascal en moeder van zoon Antonie (6), dochter Frida (4) en zoon Matisse (1). Samen met haar man runt ze restaurant Huszár in Delft.

Tijdens een lunch in ons restaurant vertelden Arie en Petra vol enthousiasme over de nieuw te starten kinderopvang bij hun melkveebedrijf Hoeve Ackerdijk.

Wij waren op zoek naar nieuwe opvang voor onze dochter en ik was in verwachting van onze jongste zoon, dus een goede plek was welkom. We zijn gaan kijken en hebben onze kinderen meteen ingeschreven.

Met modderlaarzen thuiskomen

Hoeve Ackerdijk is een fantastische plek midden in de natuur. Een prachtige boerderij met veel ramen en een mooi interieur. Ik vind dat heel bijzonder voor een opvang in de randstad. We hebben voor Hoeve Ackerdijk gekozen vanwege de groene omgeving en het contact met dieren en natuur. De kinderen horen en zien dagelijks de koeien en kippen. Het kinderdagverblijf past bij wie wij zijn: veel naar buiten en bewust omgaan met voeding. Matisse kan er lekker spelen en met modderlaarzen thuiskomen.

Lieve en betrokken medewerkers

De pedagogisch medewerkers zijn allemaal even lief, gezellig en betrokken bij de kinderen. Ik krijg regelmatig leuke foto’s toegestuurd. Ze denken mee en staan altijd open voor nieuwe ideeën. Alles is bespreekbaar en op te lossen. Onze dochter gaat inmiddels naar school, maar zoon Matisse komt er nog twee dagen per week. Ik heb Hoeve Ackerdijk al regelmatig aanbevolen aan vrienden die nu met veel plezier gebruik maken van dezelfde kinderopvang. Hoeve Ackerdijk in drie woorden: warm, professioneel en kindvriendelijk.

Terug naar overzicht