Kinderen tussen de koeien in het AD

Vrijdag verscheen het artikel 'Kinderen tussen de koeien' in het Algemeen Dagblad over ons kinderdagverblijf waarin de krant een kijkje neemt op KDV Hoeve Ackerdijk.

Fotos maken voor kinderopvang

Al eerder werden de foto's genomen waarin twee kinderen uit het kinderdagverblijf laten zien hoe ze de koeienstal aangeven en de lammetjes eten geven.

In het artikel vertelt pedagogisch medewerker Merel over hoe een dag op de boerderij eruit ziet voor de kinderen, wordt het onderzoek over 'boerderijstof' (dat beschermt tegen astma en allergieën) aangehaald en nemen de journalisten een kijkje binnen.

In de moderne en splinternieuwe ruimtes van het dagverblijf verraden steunbalken (standvinken) de geschiedenis van dit gebouw; dit was ooit een koeienstal.

Hoeve Ackerdijk heeft als visie om stad en platteland te verbinden. De boerderij is te bezoeken voor schoolklassen en ook zijn er verschillende open dagen waarop iedereen welkom is. Zo is Hoeve Ackerdijk op 6 mei voor de Campina Open Dagen te bezoeken en ook tijdens het weekend 18 en 19 juni tijdens de Biologisch Open dagen "Lekker naar de boer". Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen in het nieuwe kinderdagverblijf dat we binnenkort officieel zullen openen. Inschrijven kan al!

Kinderen tussen de koeien AD artikel

Terug naar overzicht